Notícies

La professora Chiara Curti, triada membre del consell directiu de l'associació paneuropea Future Religious Heritage amb seu a Brussel·les

12 de septiembre de 2023 - General

Future for Religious Heritage (FRH) és una organització internacional que contribueix a la preservació del llegat cultural i religiós d'Europa. FRH està compromesa a assolir l'objectiu d'involucrar europeus de totes les comunitats en el patrimoni i la cultura d'Europa. Fundada el 2008, FRH és una organització sense ànim de lucre i no religiosa, dedicada a construir una Xarxa Paneuropea de connexions patrimonials dedicada a proporcionar als ciutadans europeus oportunitats per participar i apreciar totes les formes de patrimoni i cultura a tota Europa.

Mitjançant una Assemblea General Anual cada any, centenars dels seus membres es reuneixen en un lloc emblemàtic del patrimoni a Europa per celebrar la rica herència d'Europa. Com l'única Xarxa Europea de Llocs Històrics de Culte, FRH és una veu líder en la vida cultural activa i compromesa de tots els europeus. La Xarxa proporciona suport, eines i recursos a una àmplia varietat d'organitzacions culturals per ajudar-les a unir el continent europeu a través de la participació en el seu patrimoni.

Més informació