Preinscripció i matrícula

Preinscripció i matrícula online

 

De juny a setembre de 2023. Accedeix al SISTEMA DE GESTIÓ ACADÈMICA i fes la preinscripció i matrícula de manera online. Si tens algun dubte, posat en contacte amb Secretaria.

 

HORARIS DE SECRETARIA - PERÍODE DE MATRICULACIÓ

De l’10 al 28 de juliol – D’11 a 13 h

De l’4 al 15 de setembre – D’11 a 13 h (de dilluns a divendres) i de 17 a 19 h (de dilluns a dijous

(Agost tancat per vacances)

 

ADMISSIÓ I MATRICULACIÓ D'ALUMNES NOUS

Els alumnes de nou ingrés podran formalitzar la matrícula a la Secretaria de la Facultat a partir de l'11 de juliol. En el moment de la inscripció, els alumnes de nou ingrés hauran de presentar per via telemàtica la documentació següent:

  • La sol·licitud d’ingrés [descarregar-la aquí]
  • 1 fotografia de la mida i tipus DNI.
  • Fotocòpia DNI
  • Alumnes ordinaris: certificats corresponents als estudis requerits per a l’admissió en els centres superiors universitaris (cal portar els documents originals).
  • Alumnes extraordinaris: certificats dels estudis realitzats (cal portar els documents originals). 

 

MATRICULACIÓ D'ALUMNES JA MATRICULATS D'ALTRES CURSOS

A partir de l'11 de juliol a través del SISTEMA DE GESTIÓ ACADÈMICA. Recordeu que l'horari d'atenció de Secretaria durant el mes de juliol és de 10 a 14h.

Per a més informació, contacteu amb Secretaria:

  • secretaria.antonigaudi@edusantpacia.cat 
  • Tel. (34) 93 453 49 25
 

TIPUS D'ALUMNES

Segons els Estatuts de la Facultat, hi ha tres categories d’alumnes:

  • ORDINARIS: Els alumnes ordinaris es preparen per l'obtenció d'un títol de Grau. Els requisits són haver aprovat les PAU o altres estudis que possibilitin l’accés a la Universitat. Aquests alumnes hauran de cursar totes les assignatures.*
  • EXTRAORDINARIS: Els alumnes extraordinaris no es preparen per a l’obtenció del títol de Grau, i per tant, podran cursar totes les assignatures o bé només algunes, i rebran la certificació dels exàmens que realitzin.
  • OIENTS: Els alumnes oients es poden matricular a les assignatures que vulguin, però ense passar les proves d’avaluació ni obtenir cap títol.

 

* Els majors de 25 anys que no tinguin la titulació exigida per a ingressar en els centres superiors civils, podran accedir a la FHEAG mitjançant la Prova d’accés a la Universitat per a majors de 25 anys. Els majors de 40 i de 45 anys que no tinguin la titulació exigida, podran ingressar a la Facultat mitjançant les Proves d’Accés especifiques.