Notícies

Torna la Setmana Gaudí a finals de juny

11 de maig de 2022 - General

La Facultat Antoni Gaudí programa la II Setmana Gaudí amb l'objectiu del curs d'apropar la figura d’Antoni Gaudí des de diferents vessants: personal, arquitectònica i artística. Va adreçat a totes les persones interessades en Gaudí i molt especialment a mestres i professors de secundària, ja que el curs està reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat de Formació Permanent del Professorat no universitari.

El curs es durà a terme de dilluns 27 a divendres 30 de juny, en horari de tarda, de 17:30 a 20 h. El dilluns 27 hi haurà les comunicacions del professor de la facultat Antoni Gaudí, Alexis Serrano, "La Barcelona a l’època de Gaudí. Context històric", i "Gaudí l’home", per Mònica Santín, titulada del Màster en Història, Arqueologia i Arts cristianes (FHEAG) i membre del Centre d’Estudis Antoni Gaudí. El dimarts 28, serà el torn de l'escultor Lau Feliu, que presentarà "Obra escultòrica a la Sagrada Família", i de Carla Llorca, membre del Centre d’Estudis Antoni Gaudí, que explicarà "Palau Güell: el germen".

Chiara Curti, professora col·laboradora de la Facultat Antoni Gaudí, presentarà "El portal del Roser" el dimecres 29, el mateix dia que intervindrà Dr. Jaume Serrallonga, arquitecte de l’equip de la Sagrada Família per parlar de "La torre de Maria. Simbologia." Per últim, el dijous 30 es durà a terme una visita guiada a la Sagrada Família, a càrrec de la Dra. Rosa Ribas, directora del Centre d’Estudis Antoni Gaudí.

El preu del curs són 60 €. Si es vol el reconeixement de crèdits, s'haurà de dur a terme un treball final i pagar les taxes d'avaluació, 20 €. El curs serà exclusivament presencial. Les places són limitades.

Les inscripcions es duran a terme a l'enllaç següent. Consulta el programa i els horaris.