Notícies

S'obre el termini pel lliurament de candidats al 1r Premi Gaudí per a treballs de recerca a Batxillerat i projectes de CFGS

28 de febrer de 2022 - General

El 1r Premi Gaudí per a treballs de recerca a Batxillerat i projectes de CFGS ha obert el termini de presentació de treballs i estarà obert fins el 27 de maig. L'Ateneu Universitari Sant Pacià i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), amb la col·laboració de l'Editorial Castellnou, han organitzat aquest premi amb la finalitat de reconèixer l’esforç de l’alumnat en l’aprenentatge i en la recerca en relació al fet religiós.

Es poden presentar al premi tots els treballs de temàtica relacionada amb el fet religiós des de qualsevol de les seves múltiples aproximacions, per això, s'han obert tres àmbits d'estudi diferents: Teologia i les Ciències Religioses, Filosofia, i Història, Art, Cultura i Patrimoni.

 

Jurat i premis

S'entregaran tres premis, independentment de la categoria en què s'hagin presentat. El primer premi estarà compost per 500 € i una beca del 50% de la matrícula en una de les facultats de l’Ateneu Universitari Sant Pacià pel següent curs acadèmic. El segon premiat rebrà un obsequi d'un dispositiu electrònic i una beca del 50% de la matrícula en una de les facultats de l’Ateneu Universitari Sant Pacià pel següent curs acadèmic. Per últim, el tercer classificat bsequi de dispositiu electrònic

El jurat que evaluarà els treballs està format pels Drs. Joan Torra, Carles Llinàs, David Abadias i l’Arqte. Eloi Aran. El jurat comptarà amb l’assessoria d’especialistes de cadascuna de les diferents categories. El veredicte per als treballs i projectes presentats serà anunciat en aquesta pàgina web i als mitjans de comunicació propis de la FECC el dilluns 13 de juny de 2022. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc durant la cloenda del curs acadèmic de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, a finals del mes de juny de 2022.

Es poden consultar les bases del premi, aquí.