Notícies

Sant Pacià Books, preparat per Sant Jordi

15 d'abril de 2019 - General

Sant Pacià Books ha publicat recentment sis volums de temàtiques ben diverses i de diferents col·leccions.

En primer lloc, juntament amb la Facultat de Teologia de Catalunya, s'ha publicat l'edició actualitzada del "Codi de dret canònic", en què s'hi han inclòs annexes amb lleis canòniques importants. El volum ha estat editat pel Dr. Santiago Bueno Salinas, professor de la Faculta de Teologia.

En segon lloc, el Dr. Ricardo Mejía ha publicat "El giro fenomenológico en las neurociencias cognitivas: De Francisco Varela a Shaun Gallagher", un llibre en què l'autor es qüestiona, entre altres temes, què aporten les neurociències a la filosofia i les ciències humanes.

En tercer lloc, s'ha publicat un llibre dedicat a Ramon Llull, que va ser presentat a l'Ateneu el passat 28 de març, titulat “Raimondo Lullo e il nuovo dialogo tra cristinanesimo, islam e giudaismo" (AUSP, 2019) i que vol presentar el diàleg entre cristianisme, hebraisme i islam, tal com ho visqué Ramon Llull durant tota la seva vida. El Dr. Òscar de la Cruz (UAB) ha estat l'editor del volum publicat a Studia Historica Tarraconensia.

Seguint amb la temàtica històrica, i també a la mateixa col·lecció, podem trobar el recull de ponències de la I Jornada Les Basíliques Històriques de Barcelona: "Splendor Pinensis". Santa Maria del Pi al segle XV, editat per Jordi Sacasas, arxiver de l'Arxiu Parrquial de Santa Maria del Pi.

L'última novetat publicada és el llibre de la Dra. Julia Beltrán de Heredia, "La Barcelona visigoda: un puente entre dos mundos. La basílica dels Sants màrtirs Just i Pastor: de la ciudad romana a la ciudad altomedieval", de la col·lecció Studia Archaeologiae Christianae.

Tots els llibres es poden adquirir online, a través del web de Sant Pacià Books, o a la Secretaria de la Facultat (oberta fins dijous 18/04 al migdia).

 

Publicacions Sant Pacià Books