Notícies

Professors de l'Antoni Gaudí participen del seminari "Santa Maria del Mar revisitada"

- General

Santa Maria del Mar és un dels edificis més rellevants i representatius del gòtic català. Durant el 14 i 15 de novembre s'hi durà a terme un seminari amb diferents conferències per tal d'aprofundir en el seu coneixement. 

Els professors de la facultat Antoni Gaudí, Júlia Beltran, Robert Baró i Francesca Espanyol, hi participaràn activament desenvolupant algunes de les sessions d'aquesta jornada.

Concretament, la professora Francesca Español realitzarà la presentació de la jornada i una ponència sobre "Les arrels de l'arquitecte. Berenguer de Montagut i Santa Maria del Mar", ambdues el 14.  El dia 15 també presidirà la cloenda dels actes.

El professor Robert Baró, junt amb el professor Marc Sureda, realitzarà la ponència "Sancta Maria de ipsa mare. Raons d'existència i forma d'una seu parroquial urbana", el dilluns 14. El dimarts conduirà una sessió sota el títol: "Santa Maria del Mar des de la perspectiva de la gestió d'equipaments religiosos i culturals".

Finalment, la professora Júlia Beltran farà la primera ponència de les jornades, dilluns 14, sobre "De l'antiguitat tardana a Santa Maria de les Arenes: els precedents de la basílica de Santa Maria del mar a tracés de l'arqueologia i les fons documentals".

Podeu trobar més informació sobre aquesta jornada clicant aquí