Notícies

Per Sant Jordi, Sant Pacià Books

20 d'abril de 2022 - General

L'activitat editorial de l'Ateneu Universtiari Sant Pacià s'ha reprès amb més força que mai després de la pandèmia. Des de principi d'aquest curs 2021/2022, Sant Pacià Books ha publicat deu nous llibres, a més de revistes periòdiques. En aquest article en farem una relació:

Apòcrifs cristians. Evangelis apòcrifs (vol. I) i Escrits gnòstics (vol. II), del Dr. Armand Puig i Tàrrech. Més informació i compra

Enchiridion Theologicum Lullianum, editat pel Dr. Jordi Gayà EstelrichMés informació i compra. Recupera'n la presentació.

Pregàries cristianes antigues, editat per la Dra. Montserrat Camps GasetMés informació i compra. Recupera'n la presentació.

- El cardenal Vidal i Barraquer: entre la crisi de la Restauració i la dictadura de Primo de Rivera. Arxius Vaticans (1921-1923), del Dr. Ramon Corts i BlayMés informació i compra.

Els Salms. Un comentari essencial, del Dr. Joan FerrerMés informació i compra.

- El Consejo Mundial de Iglesias (1910-2021). Hacia la unidad perdida, del Dr. Antoni MataboschMés informació i compra. Recupera'n la presentació.

Sant Fructuós de Tarragona. Aspectes històrics i arqueològics del seu culte, des de l’antiguitat fins a l’actualitat, del Dr. Andreu Muñoz MelgarMés informació i compra. La presentació es farà el 21 d'abril a Tarragona. 

- Els Salms en hebreu, grec, llatí i català. Homenatge a sant Jeroni en el 1600 aniversari de la seva mort, del Dr. Armand Puig i Tàrrech (ed.). Més informació i compra.

Una societat diferent. Economia, treball i canvi climàtic. IX, X i XI Jornades d’Ètica i Món Contemporani, elaborat per diversos autorsMés informació i compra.

 

Durant el mes de maig es farà una presentació especial d'alguns d'aquests volums que encara no han tingut una presentació oficial. Trobareu la data exacte d'aquesta presentació, quan es concreti, a l'agenda del web de l'Ateneu.