Notícies

Nous vicedegans a l'Ateneu Universitari Sant Pacià

25 de gener de 2023 - General

El Dr. Daniel Palau per la Facultat de Teologia de Catalunya, el Dr. David Abadias per la Facultat Antoni Gaudí i el Dr. Miquel Ramón per la Facultat de Filosofia han estat nomenats vicedegans per un trienni.

El Dr. Daniel Palau es llicencià en Teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya l’any 2003 i es doctorà a la Universitat Pontifícia Gregoriana el 2013. També és director de la càtedra de teologia pastoral “arquebisbe Josep Pont i Gol” i director de la revista “Quaderns de pastoral” des del 2016.

El Dr. David Abadadias ha estat degà de la Facultat Antoni Gaudí des del 2015. Ha estat vinculat a la institució com a professor des del 2008, any en què es doctorà en Història de l’Església a la Universitat Pontifícia Gregoriana. Anteriorment s’havia llicenciat en Teologia i també en Història.

El Dr. Miquel Ramón ha estat vinculat a la Facultat de Filosofia des del 2012 i va ser nomenat professor estable el 2018. Es va doctorar en Filosofia el 2012 a la Universitat Pontifícia Gregoriana. Va obtenir la Llicència en Estudis Eclesiàstics a la Facultat de Teologia Catalunya l’any 2007.