Notícies

L’AUSP i la Fundació Escola Cristiana premiaran la recerca en Història, Art, Cultura o Patrimoni

28 de juny de 2021 - General

L’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP) i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), amb la col·laboració de l’Editorial Castellnou, convoquen el 1r Premi Gaudí per a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de de cicles formatius de grau superior.

L’objectiu d’aquests premis és reconèixer l’esforç de l’alumnat en l’aprenentatge i en la recerca en relació al fet religiós des de qualsevol de les seves múltiples aproximacions. Per això, s’han establert tres àmbits temàtics per als treballs:el primer, Teologia i les Ciències Religioses, el segon, Filosofia, i el tercer, Història, Art, Cultura i Patrimoni.

El 1r Premi Gaudí s’engegarà durant el curs que ve 2021/2022. El lliurament dels treballs, seleccionats prèviament pel centre educatiu on l’estudiant està matriculat, es podrà fer a partir de febrer del 2022. Tots els treballs presentats hauran de tenir una qualificació mínima de notable i hagin estat presentats en un centre educatiu de Catalunya durant el curs 2021-2022.

 

Tres premis que atorgarà un jurat especialitzat

Els guardons es lliuraran el mes de juny de 2022 i constaran de tres premis diferents, independentment de la categoria en què s’hagi presentat el treball. El primer premiat, rebrà 500€ i una beca del 50% de la matrícula en una de les facultats de l’Ateneu Universitari Sant Pacià pel següent curs acadèmic, el segon, un obsequi d’un dispositiu electrònic i una beca del 50% de la matrícula en una de les facultats de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, i el tercer, un obsequi d’un dispositiu electrònic. L’Ateneu Universitari Sant Pacià ofereix estudis de Grau en les especialitats següents: Grau en Teologia, Grau en Filosofia, i Grau en Història, Arqueologia i Arts cristianes, en tres de les seves facultats.

Els treballs que es presentin seran avaluats per un jurat amb representants de les tres facultats de l’AUSP i de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Així, les persones que formen part del jurat són: Dr. Joan Torra, Dr. Carles Llinàs, Dr. David Abadías i l’Arqte. Eloi Aran. El jurat comptarà amb l’assessoria d’especialistes de cadascuna de les diferents categories.

 

Consulta les Bases del 1r Premi Gaudí per a treballs de recerca a Batxillerat i projectes de CFGS 2022