Notícies

L'Ateneu, present al XXIV Inernational Medieval Congress de Leeds

17 juliol - General

Entre els dies 3 a 6 de juliol, dos professors de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, Matthias Martin Tischler (col·laborador científic de la Facultat de Teologia de Catalunya) i Mateu Riera Rullan (docent de la Facultat Antoni Gaudí d’Història, Arqueologia i Arts Cristianes) han participat en el XXIV International Medieval Congress, organitzat per l’Institute for Medieval Studies de l’University of Leeds.

Matthias Martin Tischler ha presidit i moderat la sessió dedicada al 10th-Century Uses of the Past, II (https://imc.leeds.ac.uk/dbsql02/AQueryServlet*id=30&*formId=30&*context=IMC&chosenPaperId=NA&sessionId=7348&conference=2017&chosenPaperId=&*servletURI=https://imc.leeds.ac.uk/dbsql02/AQueryServlet)

 
Mateu Riera Rullan ha fet una presentació titulada "El monacato de las Islas Baleares y del sudeste de la Península Ibérica entre los siglos IV-VII d. C.", efectuada dins de la sessió dedicada a l’Iberian Monasticism, I: Late Antiquity (https://imc.leeds.ac.uk/dbsql02/AQueryServlet*id=30&*formId=30&*context=IMC&chosenPaperId=NA&sessionId=7043&conference=2017&chosenPaperId=&*servletURI=https://imc.leeds.ac.uk/dbsql02/AQueryServlet)
 
En aquest International Medieval Congress 2017, han fet presentacions més de 2.100 participants de 56 països diferents, en un total de 645 sessions i taules rodones. Per a més informació vegeu:
 
 
L’International Medieval Congress s’ha convertit en un dels congressos més importants dedicats a temàtica històrica a escala mundial i és la convenció anual més gran de qualsevol tema del Regne Unit. Per a més informació vegeu: