Notícies

L'Ateneu cessa tota l'activitat docent presencial des del dia 13 de març de manera indefinida

12 de març de 2020 - General

L’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP), amb motiu de l'emergència sanitària provocada pel COVID-19 (coronavirus), envia les següents informacions relatives al desenvolupament de l’activitat universitària en les seves tres facultats: Facultat de Teologia de Catalunya, Facultat de Filosofia de Catalunya i Facultat Antoni Gaudí d’Història, Arqueologia i Arts cristianes.

1.- L’AUSP segueix les directrius emanades del Departament de Salut, l'Agència de Salut Pública (ASPCAT) i el Ministeri de Sanitat. de manera indefinida. Igualment, l'Ateneu té en compte les disposicions fetes públiques pels nostres bisbes.

2.- El cessament de les classes presencials no implica el cessament de la docència, la docència s’impartirà de manera virtual, ja sigui a través de tutories i el Campus Virtual o en vídeo a través d’una plataforma que es proposarà des de l’Ateneu.

3.- Es reprendrà l’activitat docent de manera virtual a partir del de la setmana que ve. Durant el dimarts dia 17 s’informarà de quin dia exacte es reprendrà la docència, i s’explicarà quines classes es duran a terme a través de vídeo en directe i quines a través de Campus Virtual.

4.- Demanem que des d’avui fins el dilluns dia 16 comproveu el vostre accés al Campus Virtual, i en cas que tingueu problemes, us poseu en contacte amb nosaltres a través del correu campusvirtual@edusantpacia.cat.

  

Podeu seguir tota la informació amb els canvis en el canal específic de l'Ateneu