Notícies

La Facultat Antoni Gaudí i tot l'Ateneu Universitari Sant Pacià us desitgen Bon Nadal i Feliç Any 2019

24 de desembre de 2018 - General

L'Ateneu Universitari Sant Pacià ha celebrat el Nadal, com és habitual, amb una trobada entre alumnes i professors de les tres facultats: Facultat Antoni Gaudí, Facultat de Filosofia de Catalunya i Facultat de Teologia.

Enguany ha estat a la Sala Sant Jordi de l'Ateneu, on alguns alumnes de la Facultat de Teologia han cantat nadales. També s'hi han afegit alguns professors i personal administratiu.

El moment més original de la jornada ha estat protagonitzat per alguns alumnes de Litúrgia, que han traslladat una tradició del país d'origen d'alguns, Mèxic, a l'Ateneu. Així, han representat, amb l'ajuda dels asistents, les tradicionals "Posadas" cantades. Per fer-ho, els assistents s'han de dividir en dos grups, un que representa la comitiva de Josep i Maria buscant posada i l'altre que fa de poble que escolta les peticions de Josep i Maria i que ha de decidir si els acull a casa seva. En acabar la representació, com és tradició, s'han repartit llaminadures entre els assistents.

Després de la celebració, alumnes i professors han menjat els primers torrons del Nadal. Amb aquesta festa, l'Ateneu Universitari Sant Pacià vol desitjar un molt Bon Nadal i un Bon Any Nou a tota la comunitat universitària!