Notícies

Felicitació als nous bisbes electes auxiliars de Barcelona

19 juny - General

Amb motiu del nomenament de Mons. Sergi Gordo Rodríguez i de Mons. Antoni Vadell Ferrer, com a bisbes electes auxiliars de Barcelona, l’Ateneu Universitari Sant Pacià i tota la comunitat acadèmica felicita cordialment els dos nous bisbes auxiliars de l’Arxidiòcesi de Barcelona. 

Aquest nomenament ens congratula i ens satisfà especialment per l’estreta vinculació de tots dos bisbes electes a la nostra institució. Mons. Sergi Gordo com a professor de la Facultat de Filosofia de Catalunya i ex secretari general de l’Ateneu U. Sant Pacià, i Mons. Antoni Vadell, com a professor del Centre d’Estudis Teològics de Mallorca (CETEM) i de l’Institut Superior de Ciències Religioses de Mallorca (ISUCIR), ambdues institucions pertanyents a l’AUSP per la seva vinculació a la Facultat de Teologia de Catalunya. 


Demanem al Senyor que aquesta dignitat, signe de confiança del Sant Pare, doni fruits abundosos a la nostra Església, d’acord amb el missatge evangèlic de nostre Senyor Jesucrist. Dr. Armand Puig i Tàrrech 
Rector AUSP

Descarrega't la carta de felicitació de l'AUSP