Notícies

Es publiquen les actes del congrés "La dualitat de baptisteris en les ciutats episcopals del cristianisme tardoantic"

22 novembre - General

Les actes del Congrés d'Arqueologia Cristiana dedicat als baptisteris del cristianisme tardoantic ja es poden trobar en format llibre. Recentment s'han publicat sota l'edició de dues professores de la Facultat Antoni Gaudí, la Dra. Julia Beltrán de Heredia i la Dra. Cristina Godoy.

El llibre recull les aportacions del congrés celebrat els dies 26 i 27 de maig de 2017 a la Faculat Antoni Gaudí "La dualitat de baptisteris en les ciutats episcopals del cristianisme tardoantic"  que va reunir especialistes molt destacats en la matèria, sobretot en l'estudi dels antics baptisteris paleocristians. 

Molts congressistes provenien d'institucions i universitats internacionals. Un exemple en són Olof Brandt, professor del Pontificio Istituto di Archeologia Cristiana (PIAC, Roma), Daniela Castagna, de la Società Archeologica di Mantova, François Baratte, de la Universitat de París-Sorbona, o Charles Bonnet de la Universitat de Ginebra. També hi van participar els professors de la Facultat Antoni Gaudí Julia Beltrán de Heredia, Cristina Godoy i Albert Viciano.

La publicació es pot adquirir aquí.