Notícies

Els alumnes de segon curs de Grau tornen parcialment a les aules

5 de març de 2021 - General

El dilluns 8 de març tornen les classes de segon curs en format presencial a l'Ateneu Universitari Sant Pacià. D'aquesta manera, ja s'hauran incorporat a les aules físiques els alumnes de primer i segon curs dels graus de Filosofia i Teologia, i els alumnes del primer i segon curs del Grau d'Història, Arqueologia i Arts cristianes en les matèries comunes amb Teologia i Filosofia. Les matèries no comunes del Grau d'Història, Arqueologia i Arts cristianes, de moment, segueixen amb la modalitat l'Ateneu a casa. Aquesta és una bona notícia per alumnes i docents, que majoritàriament havien expressat la voluntat de poder tornar a les aules tan aviat com es pugués. 

De moment, i fins que les autoritats sanitàries indiquin el contrari, es duran a terme amb la modalitat l'Ateneu a casa la resta d'estudis de Grau i Màster, l'Escola de Llengües, i la resta de formacions impartides a l'Ateneu Universitari Sant Pacià.

 

El Dia de les Facultats

La setmana que ve, el dia 9 de març, l'Ateneu Universitari Sant Pacià celebra la Festa de sant Pacià i el Dia de les Facultats, i per aquest motiu el dimarts dia 9 no serà lectiu. Durant aquest dia s'atura la docència per tal que tota la comunitat universitària pugui participar dels actes de celebració de la Festa de sant Pacià. 

Al matí, es durà a terme la sessió acadèmica "Commemoració dels vint-cinc anys del Concili Provincial Tarraconense de 1995", i a la tarda, la celebració de la Festa de sant Pacià continuarà amb diverses celebracions a la Catedral de Barcelona. El Capítol Catedral de Barcelona hi convida especialment els professors i alumnes de l'AUSP.

 

Adjuntem el comunicat del rector de l'Ateneu, Dr. Armand Puig.