Notícies

El Dr. Fiocchi Nicolai (PIAC, Roma) ha impartit tres classes magistrals de Cementiris Cristians Antics

4 de juny de 2018 - General

Durant els dies 29, 30 i 31 de maig la Facultat Antoni Gaudí ha organitzat el Seminari “Cementiris Cristians Antics”. El professor del Seminari ha estat el Dr. Vincenzo Fiocchi Nicolai, un dels màxims experts en la temàtica que s’ha basat en la seva experiència investigadora a la ciutat de Roma. El Dr. Fiocchi Nicolai és professor d’Arqueologia Cristiana i Arqueologia Medieval al Pontificio Istituto di Archeologia Cristiana de Roma i catedràtic d’Arqueologia Cristiana a la Universitat Tor Vergata (Roma III).

Les tres classes magistrals han format part del currículum del Màster en Història i Patrimoni Cultural de l'Església, especialitat en Arqueologia i Arts Cristianes, però s’han volgut obrir a altres persones interessades de la resta de la comunitat universitària. En total, hi ha assistit una trentena de persones de perfils molt diversos, ja que el Seminari ha aplegat tant alumnes de màster o doctorat, com arqueòlegs professionals amb anys d’experiència.

El Seminari ha estat una ocasió única per aprofundir en aquesta matèria amb un dels especialistes més importants del mon.