Notícies

El Centre d'estudis Antoni Gaudí i els seus col·laboradors i la Facultat Antoni Gaudí presenten dos cursos dedicats a l’arquitecte

12 de febrer de 2021 - General

El Centre d'estudis Antoni Gaudí i els seus col·laboradors i la Facultat Antoni Gaudí han organitzat dos cursos centrats en aspectes rellevants de la figura d’Antoni Gaudí. El primer, es durà a terme a partir del 22 de febrer i s’anomena “Les torres en l'obra de Gaudí”.

Aquest curs reunirà sis experts de prestigi en cinc sessions que parlaran de les torres de l’obra de l’arquitecte. Les dues primeres sessions aniran a càrrec de Jordi Faulí, arquitecte director i coordinador del Temple Expiatori de la Sagrada Família, i David Puig, arquitecte adjunt de la Sagrada Família. La tercera estarà dedicada a la simbologia i serà a càrrec d’Armand Puig, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià. La quarta sessió tindrà convidats internacionals: Hubertus Pöppinghaus amb la col·laboració de Rainer Graefe, catedràtic d'Història de la Construcció i Patrimoni (Universitat d'Innsbruck). L’última sessió posarà el focus en la torre de Bellesguard i serà a càrrec del catedràtic d’Estructures de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC), Josep Gómez Serrano. El segon curs d’aquest semestre ofert pel Centre d'estudis Antoni Gaudí estarà dedicat a la irradiació de la figura d’Antoni Gaudí al món.

Ambdós cursos es poden fer en modalitat d’alumne oient, o bé amb avaluació i certificació de crèdits (1 ECTS cada curs). Els crèdits d’aquesta formació són reconeguts com a activitat de Formació Permanent de Professorat no universitari.

Tant un curs com l’altre es duran a terme en línia mentre l’Ateneu Universitari Sant Pacià dugui a terme la docència online. Si en algun moment es torna a la docència presencial, els alumnes podran decidir si volen tornar a les aules presencialment o continuar seguint les classes des de casa seva.

Podeu trobar tota la informació dels cursos i inscriure-us-hi en aquest enllaç.