Notícies

El Centre d'Estudis Antoni Gaudí, convidat a la il·luminació de l'estel de la Torre de la Mare de Déu

13 de desembre de 2021 - General

L'estel que corona la Torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família ja està il·luminat. S'ha vist a mitjans de comunicació d'arreu del món, i a hores d'ara, la missa d'inauguració de l'estel ja té més de 45 mil visualitzacions.

En aquest context, el Centre d'Estudis Avançats Antoni Gaudí i els seus col·laboradors de la Facultat Antoni Gaudí va tenir el privilegi de ser convidat als actes organitzats per la Basílica per celebrar aquesta cita. Com a representació del CAGIC, hi van assistir la Dra. Rosa Ribas, directora del Centre en funcions, i les investigadores Mònica Santín i Carla Llorca.  

La Missa d'inauguració va ser presidida pel Cardenal de Barcelona Joan Josep Omella, Gran Canceller de l'AUSP, i va comptar amb la participació d'altres membres destacats de l'Ateneu, com Mn. Josep Maria Turull, rector de la parròquia i la basílica de la Sagrada Família, o Mn. Armand Puig, rector de l'AUSP. Després de la il·luminació, el Papa Francesc va adreçar per sorpresa unes paraules als fidels de Barcelona i del món, que recollim tot seguit. 

  

Imatge de l'estel: web de la Basílica de la Sagrada Família