Notícies

El CAGIC, a l'acte de celebració del 95è aniversari de la mort d’Antoni Gaudí

16 de juny de 2021 - General

El Centre d'Estudis Antoni Gaudí i els seus col·laboradors (CAGIC) ha estat en l'acte de celebració del 95è aniversari de la mort d’Antoni Gaudí, a la cripta de la Sagrada Família, on està enterrat l'arquitecte.

L'acte, celebrat el 10 de juny de 2021, el dia en què feia 95 anys de la mort d'Antoni Gaudí, ha començat amb la conferència de Josep M. Tarragona "La devoció a sant Josep segons l’arquitecte Antoni Gaudí", emmarcada en l'any de Sant Josep decretat pel papa Francesc. La celebració ha seguit amb una ofrena floral i un ball d’homenatge per part de l’Esbart dansaire Antoni Gaudí, amb una pregària del rosari i una missa, i per últim, amb una ofrena floral de l’Associació pro-beatificació d’Antoni Gaudí.

L'aniversari ha estat presidit per Mn. Josep M. TurullRector de la Sagrada FamíliaEsteve Camps, President delegat de la Fundació Junta Constructora de la Sagrada Família, i José Manuel Almuzara, President de l'Associació Pro-beatificació d’Antoni Gaudí.

El CAGIC, erigit el passat 2020, ha estat representat a l'acte a través de la Prof. Rosa Ribas, la titulada en Màster d'Història i Patrimoni Cultural de l'Església, Mònica Santín, i amb l'estudiant del mateix màster, Carla Llorca. Totes elles formen part d'aquest centre d'estudis.