Agenda

Congrés "El monument tardoromà de Centcelles: dades, context, propostes"

28 al 30 de juny de 2022

L’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP), el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) i l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós (INSAF), amb el patrocini del Pontificio Istituto di Archeologia Cristiana (PIAC) organitzen, entre els dies 28 i 30 de juny de 2022 el Congrés "El monument tardoromà de Centcelles: dades, context, propostes".

Aquest Congrés vol plantejar de manera completa el tema de la naturalesa i finalitats d’un monument difícil d’interpretar i explicar, i sobre el qual s’han fet diverses hipòtesis. Pensem que, després de la publicació de les actes del Congrés de Madrid del 2010, organitzat per l’Institut Arqueològic Alemany (DAI), i amb les dades del monument a disposició ofertes per les Actes d’aquest Congrés (2017), ha arribat el moment d’analitzar in situ, és a dir, en el mateix monument, els resultats fins ara assolits, amb la intenció d’avançar en el coneixement d’una temàtica complexa. 

Cosulta el programa

Dies: del 28 al 30 de juny de 2022

Hora: tot el dia

Lloc: Centcelles (Constantí) i Seminari Pontifici de Tarragona

Inscripcions: Fins el 15 de juny. La inscripció és gratuïta, els àpats van a càrrec de cadascú. Per inscriure-us, feu click aquí.